venue

8 thoughts on “TEMPAT MEMBUAT PERSEMBAHAN

  1. Oh igt kat atas stage hihi.. Mmg kat situ je ke space yg tinggal? Ok jugak tu boleh main nyorok2 kalau tersumbang heheh

  2. Cadangan: kita set lineup utama dan backup. Lagi pun takut khidmat tenaga muda / ad hoc general worker diperlukan randomly masa kenduri. Contoh lineup:-

    A. Ahli Tetap (tiada gantinya 😉 )

    1. Violin: Olie
    2. Vokal: Azhar
    3. Saxophone: Goree

    B. Ahli Flexi (backup boleh, gilir-gilir pun boleh):-

    1. Bass: Ajang / Epit
    2. Gitar (2 org): any combination of Am / Yusman / Epit / Sazli
    3. Drums/Percussions: Wan / Epit
    4. Keyboard: Hermie / Goree

    Ok tak?

  3. Aku sedang buat catatan untuk dikemukakan sedikit masa lagi bagi menentukan tugas masing-masing. Basically from there akan kita lihat siapa yang boleh flexi/ siapa yang akan bermain sampai habis. Cuma susunan lagu mungkin nak kena olah balik utk bagi peluang flexi members ambil masa utk step aside lebih sikit. Lagipun ada perubahan besar, pengantin mungkin sampai 1.15 pm.

  4. So ajang, ikut cacatan Sazli the Pulas tu, selain lagu2 sweet charity, ada ke lagu yang nak pass bass to epit?

  5. Pasal pass lagu tu aku ada reply di posting yg sebelumnya. Pada pendapat aku, masing2 akan cari semua lagu, malam latihan bersama nnti siapa2 yg tak confident nk main satu2 lagu tu atau tiba2 tak igt melodi dan tempo pada masa persembahan boleh pass kat org yg konpiden.. Bt masa ni kalau nk suh pass2 lagu ni aku nk amik yg senang je kalau leh hahaha.. Apa pun aku praktis utk kesemua lagu juga takut ada apa2 berlaku saat kecemasan dsb. Wallahualam.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *